onsdag 18 juli 2012

The Little Hands of Asphalt (NO), Stefan Korpar, Agnes (Tiger Tape) & Karin (Tjyvliv)!Stefan Korpar känner vi från akter såsom Famnen, Munnen, Laboratorium Svart och Jordens Otur. Visst är det väl på tiden att vi även får höra hur det låter när han får bestämma helt och hållet själv? Kanske inte helt otippat är de ofta instrumentalt och ofta suggestivt. Ett debutsläpp, "Vänskapens gåtfulla lycka", släpptes i våras av kassett-etiketten På Månen. Stefan spelar på lördagseftermiddagen, i Haninge.THE LITTLE HANDS OF ASPHALT


Norsk fjäderlätt, akustisk indiepop med smak av såväl Elliot Smith som Bright Eyes med texter som smälter som smör i varje trumhinna de passerar. 2009 släpptes debuted "Leap Years" med bl.a. hitten "Oslo" och i vintras kom den kritikerhyllade uppföljaren "Floors" som delvis är inspelad i Stockholm. Äntligen gör de live-debut i Sverige, och som kvartett till på köpet! Detta på torsdagens King Kong-samarrangemang, på Södra Bar.


AGNES BRYNGE OCH KARIN LUNDEGÅRD - DJ-SET

Vid sångmikrofonen och låtskrivarbordet hos förra årets festivalband Tiger Tape hittar vi även en sporadisk DJ. Agnes spelar dessutom i Avtalet.


Karin är en del av DJ-kollektivet Tjyvliv, och är inget mindre än en poet, bokstavligen. Samt, icke minst, en av de coolaste personerna i stan, med oklanderlig musiksmak.

Torsdagens lineup är därmed (sannolikt) komplett! Dock väntar fortfarande fler släpp till övriga dagar!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar