torsdag 5 juli 2012

Biljettinformation!


Uppdaterad biljettinformation:


Biljetter till hela festivalen kostar 499 kronor och gäller även för entré även till förfesten den 16:e juli (läs mer om den här!). Detta är alltså något av ett god vilja-pris för dig som tänkt avnjuta alla dagar, eftersom två av dem har fri entré (men förstås ändå innebär omkostnader). För att göra din överföring, använd något av följande alternativ:

Bank: 8327-9, 994 735 605-2 (Swedbank) - märk din överföring med "CD12" och dina initialer ("CD12 MJ"), och skicka också ett mail till thirdfloorfireescapeview@gmail.com så vi vet att det är dina pengar. Du kan förstås även använda denna adress om du har några frågor.

Paypal: thirdfloorfireescapeview@gmail.com - se till att inkludera namn för biljettinnehavaren (-rna).

Det går nu även bra att köpa en- och tvådagsbiljetter. Dessa behövs bara fredag och lördag. Priset är 180 kronor per dag, och här märker du istället överföringen med FRE eller LÖR samt dina initialer. Vill du köpa förköp till fredag OCH lördag kostar det 300 kronor för båda dagarna. Då märker du överföringen HELG och initialerna. Glöm inte att skicka ett mail för att bekräfta att du fört över pengarna. Information inför festivalen skickas sedan även till denna mailadress.

(Att torsdagen inte har förköp beror på att det är fri entré på Södra Bar, där denna samarrangeras med King Kong. Att söndagen inte har förköp beror på att festivalen där som den här gången slagits ihop med Cosy Den-festivalen traditionellt har fri entré, därför subventioneras artisternas kostnader genom entrépengarna för övriga dagar. Förfesten ingår som sagt om du köper festivalbiljett. Vill du enbart gå på förfesten är entrén preliminärt 80 kronor.)

***

Tack sålänge, vi ses snart!

(If you'd like this info in English - please send an e-mail to the address above, and I will help out.)

2 kommentarer: